Arkiv mned: november 2012

40 Days Challenge -Day 24

Publisert: 29.11.2012 @ 22:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii!

Da var det tid til å legge ut noen bilder av de lommebøkene jeg bruker! Jeg bruker bare to stykker, eller ingen. Mange ganger jeg bare slenger pengene i lomma, men da har pengene en tendens til å forsvinne,heh. Håper dere liker bildene!


Den blå er fra en butikk i Sverige og den andre fra en butikk på et marked i Barcelona! De er så fine ♥

Hva syns du om lommebøkene?

Bruker du lommebok?

Sneakpeek på morgendagens antrekk!

Publisert: 29.11.2012 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dagens outfit!

Publisert: 29.11.2012 @ 15:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0


Hva syns du?♥

You're all in my head like..Aahoo Yeah Yeah

Publisert: 28.11.2012 @ 20:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

 

Nytt!

Publisert: 28.11.2012 @ 20:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann!

I dag har jeg vært en tur i byen med mamma og vi kjøpte noen småting! Mest ting til meg da selvfølgelig! Hihi ♥ Undertøy fra Lindex! Yeah! Needed itGummistrikk fra Glitter. Det er veldig fint når jeg skal ha fletter i håret eller noe lignende!


Og vintersko! Det er Emu og er kjøpt på DNA, tror jeg? De er veldig deilige,men dessverre ekte.Får vel trøste meg med at de er varme for vinteren og jeg har ikke noe annet av ekte skinn. Men må innrømme at jeg har skyldfølelse for de nydelige dyra!

Hva syns du om innkjøpene?

40 Days Challenge -Day 23

Publisert: 28.11.2012 @ 20:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Et bilde av deg selv i dag.


Here you go, people!

Kom nettopp hjem fra Marie! Det var veldig koselig ♥

40 Days Challenge -Day 22

Publisert: 26.11.2012 @ 22:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hey ♥

Da er det tid for day 22. Nå skal jeg liksom skrive eller fortelle om en scene i en film som jeg liker godt. Det eneste problemet er at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om? Beklager alle sammen. Derfor tenkte jeg at jeg heller bare kunne annbefale noen filmer jeg har sett! Skal se hva jeg kommer på i farta! Kommentèr gjerne under ♥


Jeg annbefaler de som ikke har sett Taken at de må se den! Har dessverrre bare sett 1'ern så jeg vet ikke helt hvordan nr 2 er. Men kommentèr gjerne meningen din om den, hvis du har sett den!


Jeg annbefaler også filmen The perfect man. Den er kjempe søt og koselig!

John Tucker must die er også en film å annbefale! Den er suupermorsom!


Denne filmen har vel de fleste sett,men de som ikke har sett The notebook, må se den! Den er veldig romantisk og trist.


Du må også se Hangover 1 og 2! De er kjempe morsomme og spennende!


Og sist,men ikke mist annbefaler jeg Amors baller! Det er en film jeg virkelig aldri går lei! Passer best å se på sommeren da.

Som dere sikkert så, så ser jeg dessverre ikke så mye på skrekkfilmer. Liker vel egentlig drama, romantikk og jentefilmer best,men kan godt se en skrekkfilm av og til! 

Har du sett noen av disse filmene før?

 

 

40 Days Challenge -Day 21

Publisert: 26.11.2012 @ 21:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Halloo

Et sted jeg vil til akkurat nå. Hmmm, jeg er ikke helt sikker! Jo, vent. Jeg har kjempe lyst til å dra på jentetur med mamma og stesøstrene mine, Mira og Natalie til Australia! Åh, det hadde vært en drøm. Det er blått vann og deilig temperatur! Jeg har aldri vært der før, men det er sikkert og visst en ting jeg må gjøre før jeg dør! Det eneste er at det koster jo litt. Har veldig lyst til det i alle fall ♥ Dette ble et veldig kort innlegg, men håper dere likte det. Blogges!Hvor vil du dra?

Har du vært i Australia før?

40 Days Challenge -Day 20

Publisert: 26.11.2012 @ 21:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii

Da er det mandag og en ny uke. Ny uke, nye muligheter sier vi. I dag hadde vi tentamen i nynorsk og det jo helt greit! Og siden det har blitt en ny ræævregel, måtte vi være igjen på skolen den siste timen, da alle hadde språk. Da hadde jo jeg spansk;) Denne gangen skal jeg fortelle litt om de smykkene jeg har siden det er day 20! Hmm,jeg har mange smykker,  men det er veldig rotete organisert i en pappboks. Så jeg bare tok noen kjappe bilder av de!
Mye rart som dere sikkert ser..Er ikke like flink til å bruke smykker heller, må brukes oftere siden jeg har så mye!

Hva syns du om innlegget?

40 Days Challenge- Day 19

Publisert: 25.11.2012 @ 12:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii

Da var det på tide med day 19. Nå skal jeg poste et bilde av min håndskrift, men har dessverre ingen bilder av det, så jeg gikk inn på gamle innlegg på bloggen og fant et bittelite bilde av håndskriften min for en stund siden. Har ikke forandret den så mye, så det er sikkert ikke så farlig!

Hvordan er din håndskrift?

40 Days Challenge- Day 18

Publisert: 25.11.2012 @ 12:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei ♥

Day 18 går ut på at jeg skal skrive om en gutte-kjendis jeg liker spessielt godt og jeg syns denne også var vanskeliig! Jeg får vel skrive litt om Justin Bieber. Jeg hører bare på noen av sangene hans og jeg er ingen spesiell fan, men han er veldig flink til å danse, synge og spille forskjellige instrumenter! Jeg var mye større fan før, men det har vel roa seg, tenker jeg. Han har en veldig kul stil og jeg har ikke noe spessielt i mot han. 

 

 

Vi blogges ♥

Søndaaag..

Publisert: 25.11.2012 @ 11:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann!

I dag er det søndag, den kjedeligste dagen i uka og jeg skal hjem til Sandefjord. Det har vært noen koselige dager her i Lillehammer, men lite blogging. Vi har blandt annet vært på Strandtorget, vært på hockey-kamp og jeg ble med Anna på skolen på fredagen! Anna er dessverre ikke her nå, for hun har dratt til oslo på sånn cupfinale! 

 
Dette var noen bilder fra i går kveld, vi var hjemme alene og slappet av fordi pappa og Hilde var i Gjøvik!

Hva syns du om bildene?

Hva har du gjort i helga?

Vi blogges da ♥

Helga!

Publisert: 23.11.2012 @ 17:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei

Jeg ville bare si ifra at jeg er i lillehammer nå i helga og kom i går kveld! Jeg ble med Anna på skolen i dag og det var veldig morsomt. De hadde musikk,gym og de lagde forskjellige spørsmål som de skulle stille norske kjendiser til et skoleprosjekt eller noe! Det var også koselig ♥ Nå for litt siden kom vi hjem fra Strandtorget, hvor vi spiste lunsj på Mce'rn og tok en runde inne på selve torget!
Love you, littlesister!

Hva syns du om bildene?

Black and White; my face

Publisert: 21.11.2012 @ 21:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hehe, vært mye nærbilder i det siste, men håper ikke det plager dere! Hehe. Hva syns du om bildene da?

40 Days Challenge -Day 17

Publisert: 21.11.2012 @ 21:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heii!

I dag er det onsdag og det er på tide med en ny dag i "40 days challenge". I dag er det day 17 og jeg skal skrive om en jente-kjendis jeg liker spessielt godt. Hmm,jeg syns denne var vanskelig for jeg er ikke noe spessielt stor fan av noen kjendiser, hører på alt mulig rart! Men jeg kan jo skrive litt om Demi Lovato. Hun virker som en naturlig skjønnhet med en veldig snill personlighet.Hun er utrolig flink til å synge, hun har en kraftig og nydelig stemme! Uansett hva hun synger, så blir det fint! Over alt står det og hun har fortalt at hun ikke alltid har hatt det like bra. Hun har hatt spiseforstyrrelser og kuttet seg selv, men det går mye bedre med henne nå! Du er nydelig ♥

 

 

 

Beautiful!

Vi blogges da alle sammen

40 Days Challenge -Day 16

Publisert: 20.11.2012 @ 18:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei :)

Da er det day 16. Nå skal jeg poste et bilde av meg som liten, hehe♥ God fornøyelse!


no theeth,hehe. Sjarmerende


Dette er da på navnedagen min, da jeg var 1 år! Er nemlig ikke døpt, skjønner dere;)

Hva syns du om bildene?

40 Days Challenge -Day 15

Publisert: 19.11.2012 @ 18:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei!

Nå skal jeg blogge om 10 ting jeg ønsker meg! Velger ting som jeg ønsker meg til jul. Her er i alle fall noe av det jeg ønsker meg!
Jeg ønsker meg Hunter-støvler, men er ikke helt sikker på om jeg skal ha rosa, gul eller grønn! Hva syns du er finest?


Jeg ønsker meg en form for Uggs i fargen grå, men har mest lyst på sko uten ekte pels og skinn! Så hvis noen av dere vet om en side eller et merke som ikke bruker dyr til produksjon, så er det bare kommentère under her ♥


Jeg ønsker meg også en Svampebob-hettegenser i en stor størrelse, det holder jeg på å spare til!


Jeg ønsker meg også sesong 1 eller 2 av Vampire Diaries! Love it ♥


Jeg ønsker meg Beats by Dre, i hvite! De er sååå fine, men så dyre! Dette er noen av dehøyeste ønskene på lista!


Denne er så fin! Teddy Fleece fra Russeservice. Den ser så deilig ut, så den er også på ønskelista ♥


Jeg ønsker meg også oransje strikkevotter. De er veldig søte og det er en veldig glad farge! Selvfølgelig vil jeg ha uten en M, men fant ikke noen bedre bilder!


Jeg ønsker meg også fargerike og morsomme deksler til iPhonen min! Har bare ett deksel akkurat nå, hadde jo vært fint med litt flere også!

Også ønsker jeg meg en trådløs fjernkontroll til speilrefleksen min! Det er bare å linke hvis du vet om en bra siden som selger sånne kontroller!


Sist,men ikke minst! eller,jo, egentlig. Hehe,jeg øsnker meg nemlig miniskilpadder! Ah, de er så nydelige. Vet ikke om det er lov her i Norge,men håper det! Let me know, if you know♥

Hva syns du om ønskene?

blogges!

40 Days Challenge -Day 14

Publisert: 18.11.2012 @ 21:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heisann!

Nå ble det mange innlegg etter hverandre her, men har vært dårlig til å blogge denne helga! Må jo huske på å blogge om disse dagene i "40 days challenge", men jeg har en tendens til å glemme det! Eeh,hehe. Glemmer fort skjønner dere. 

Denne gangen skal jeg skriver om noe jeg gleder meg til! Den var enkel. Jeg gleder meg til å dra til Marokko sammen med den vakre bestevennen min, Henriette i mars 2013! Jeg gleder meg såå mye, can't wait♥ Hun har bodd i Marokko i nesten et år i sjuende klasse og hun gleder seg veldig til å vise meg rundt, fortelle meg masse og la meg møte vennene hennes derfra fra sist gang hun bodde der. Vi er til og med bedt i et marriokansk bryllup! Det blir veldig spennende. Jeg håper på å bli brun og jeg lover dere at det blir MANGE bilder♥ Dette blir også julegaven min fra mamma osv, det er virkelig en opplevelse for livet!love you ♥

40 Days Challenge -Day 13

Publisert: 18.11.2012 @ 21:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii!

Et bilde fra i dag! Skulle vel egentlig gjort dette på lørdag,men hadde ikke tid, så det får bli et bilde fra i dag, søndag! Let me know what sha' think

Håret mitt!

Publisert: 18.11.2012 @ 21:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii!

Her er da noen bilder av håret etter jeg stripet det lyst og klippet det kort i går! Håper dere liker det ♥


hva syns du da?

40 Days Challenge -Day 12

Publisert: 16.11.2012 @ 22:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Da var det tid for et nytt innlegg og det er day 12. Nå skal jeg lage et innlegg med bilder av sminken som jeg bruker hver dag. Bruker egentlig ganske mye hudsminke,syns nå jeg da, men har egentlig ganske uren hud,aaah. I hate it! Uansett, jeg valgte den enkle måten, tok bare noen enkle uredigerte bilder av sminken, istenfor å lage en egen video på det. Forresten så skal jeg klippe og stripe meg i morgen, gleder meg kjempemye, lenge siden jeg har gjort noe med håret! Men håper dere liker bildene,så blogges vi i morgen ♥


Har sett Twilight i kveld forresten! Den var veldig bra, annbefaler dere som ikke har sett den og se den. Etter kinoen så jeg på den nyeste episoden av Vampire Diaries sammen med Natalie, jeg grein for å si det sånn,heh. Gleder meg til neste episode kommer ut! Can't wait ♥

Blogges!

40 Days Challenge -Day 11

Publisert: 15.11.2012 @ 21:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii alle sammen!

Da var det tid for day 11 og nå skal jeg vise noen bilder av rommet mitt! Har masse småting og er ikke egentlig så god til å holde det ryddig! Men ryddet rommet i går, for et sammentreff! Så håper dere liker bildene og det er koselig med tilbakemeldinger ♥


Vakre Natalie!

Hva syns dere?

Jeg har verdens vakreste katt

Publisert: 14.11.2012 @ 15:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
♥♥

Mine neglelakker

Publisert: 14.11.2012 @ 15:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann ♥

I forrige innlegg nevnte jeg at jeg nesten aldri bruker neglelakker fordi jeg har så korte negler og da kan det jo blir veldig snasent..Men nå tenkte jeg at jeg kunne lage et eget innlegg med de få neglelakkene jeg har! Jeg er jo veldig glad i farger også! Nå hadde jeg nesten ingenting å gjøre, men jeg har veldig blogglyst akkurat nå, og det er vel bra? Håper dere liker bildene!
Neglelakksett//Viva la DivaNeglelakker 2 stk//DependRosa neglelakk//Carla (Spania)Neglelakker 2 stk//IsadoraBrun neglelakk//er ikke helt sikker?

Hva syns du?

Bruker du ofte neglelakk?

40 Days Challenge -Day 10

Publisert: 14.11.2012 @ 14:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heei!

Da var det tid for day 10. Uff, nå kom det. Skal nemlig skrive om min verste uvane! Heh, denne kommer nok igjen hos flere! Det er å bite negler,æsj. Det er egentlig suuperekkelt, men nå har det jo selvfølgelig blitt en uvane. Har gjort det en god stund og har vært på flere punkter hvor jeg sier jeg skal slutte, neglene blir fine,men så begynner jeg igjen! Ææ,det er så irriterende, kan liksom aldri ha fin negllakk på neglene,for det ser bare dumt ut! Jeg er jo heldighvis ikke den eneste da, jeg får trøste meg med det...Dropper bildet av det her,heh. Håper dere skjønner det! Vi blogges da alle søtinger ♥

hva er din verste uvane?

Dagens outfit!

Publisert: 14.11.2012 @ 14:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii

Nå har jeg og Helene nettopp tatt noen bilder ute. Håper dere liker dem!

Genser//Marin Alpin

Bukse// Cubus

Love you ♥

Nytt design!

Publisert: 13.11.2012 @ 15:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heisann ♥

Da har jeg skaffet meg ny header og nytt "side-bilde". Headeren er enkel og fin,sånn jeg liker det egentlig! Redigerte bildene likt,slik at det ser mye mer ryddig ut! Hva syns du?

Likte du det?♥

40 Days Challenge -Day 9

Publisert: 13.11.2012 @ 15:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii!

40 days challenge -Day 8 kommer litt senere,må få lasta ned movie maker på den nye pc'n min først,men jeg lover at den kommer snart! Derfor går jeg litt videre, og nå skal jeg skrive litt om mobilen min. Det er ikke et kjeldent syn. Det er nemlig en iPhone 4s. Den er hvit og superfin! Jeg tror den har 16 GB. Jeg har masse spill og lite musikk. Hmm..vet ikke hva annet jeg kan si om den, egentlig! Jeg elsker den og bruker den omtrent hele tida!mistet den ned trappa i helga, helt FANTASTISK at den overlevde!

Dekselet er fra Sverige, tror jeg? Fikk den i alle fall fra Henriette og den er såå fin ♥ love it

Noen bilder

Publisert: 11.11.2012 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii igjen!

I dag er det farsdag og dagen startet med at jeg og Anna lagde frokost og ordnet til med gaver for pappa og etter det dro vi på formiddagskino og så på den nye versjonen "Reisen til julestjernen". Den var veldig bra og koselig! Hovedpersonen var kjempepen og det var flere kjente skuespillere med. Jeg syns at den gamle versjonen er best,men begge er veldig bra! Etter det dro vi hjem,slappet litt av med pc og telefon også spiste vi litt tortillachips som vi fikk gratis på kino'n. Etter dèt tok vi noen bilder ute som jeg tenkte å vise dere! Oog forresten jeg skal være her i Lillehammer til i morgen,så jeg må stå opp føør 5 for å rekke skolen,det blir deilig,heh. Neida,får kanskje sovet litt på hjemveien! Håper dere i alle fall får en fin kveld videre 


vakkreste Anna!

Hva syns du om bildene?

40 Days Challenge- Day 7

Publisert: 11.11.2012 @ 17:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii!

Da er det day 7 og skal nå lage et innlegg med det siste jeg kjøpte meg! Det siste jeg kjøpte meg var en sjokolademilkchake,men det teller jo ikke. Såe,det siste jeg kjøpte var skjerfet og buksa som jeg laget et eget innlegg om litt lenger ned! Det er bare å kommentere hva dere syns om det også. Dette var et ganske kjedelig innlegg,men vi blogges jo seinere! 

Blogges!

40 Days Challenge- Day 6

Publisert: 10.11.2012 @ 14:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei!

Da er jeg er i Lillehammer og det vi har gjort så langt er at jeg kom i går kveld, da spiste vi middag,så litt på film og slappet av med godteri! I dag har vi spist en deiilig frokost og tatt litt bilder av dagens antrekk! Siden det er det jeg skal gjøre i følge Day 6 av "40 days challenge". Litt senere skal vi mest sannsynlig en liten tur på strandtorget,det blir koselig! Håper dere liker bildene♥

Da drar vi til strandtorget!

hva syns du om bildene?

Drar til Lillehammer for helgen

Publisert: 09.11.2012 @ 14:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
40 Days Challenge -Day 5

Publisert: 09.11.2012 @ 14:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii,alle!

Da var det tid for enda en dag av "40 days challenge". Nå skal jeg lage et innlegg hvor jeg skriver noe jeg savner. Hmm,jeg har det jo ganske bra nå, har den perfekte,stoore familien og mange supergode venner. Jeg sliter ikke noe spesielt på skolen heller,så der er jeg heldig! Noe av det jeg savner kan kanskje være venner som jeg hadde før,når min far bodde i Revetal eller så kan det være nå at jeg savner å ha bedre tid til vennene mine! Ikke det at jeg har veldig lite tid,men det er jo en del lekser og prøver jeg må øve til! Og snart er det jo tentamen osv..Eller så savner jeg jo å være på de ekstremt deilige sommerferiene i utlandet, eks. Thailand eller Florida i Amerika! Aah,deilig og varmt det var! Skal jo forresten også på ferie til Marokko med Henriette i mars og gleder meg suuuuupermye til det! Håper på å bli brun da,heh ♥

Et gammelt bildet fra ferien i Thailand!

hva savner du?

 

blogges da dere ♥

Nytt!

Publisert: 08.11.2012 @ 19:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii :)

I dag var jeg på skolen, etter det trente jeg med bestejentene på noe som kalles e2. Tror jeg skal trene der i morgen tidlig også,før skolen liksom for det er så utrolig deilig. Er veldig dårlig på å jogge osv,mye deiligere på tredemølle! Men tilbake til poenget,jeg dro til byen med mamma for å kjøpe farsdagsgave,siden det er farsdag på søndag. Og etter det dro vi til Bik Bok fordi det var 50% på nesten hele butikken! Jeg kjøpte en bukse fordi min favorittbukse spjæla på vei hjem fra skolen tidligere denne uka fordi jeg tryna,smart det. Også kjøpte jeg et skjerf! Det trengte jeg også ♥ Kommentèr gjerne hva du syns om innkjøpene!

Skjerf//Bik Bok// 149,-

Bukse//Bik Bok// 50& av 499,-

40 Days Challenge -Day 4

Publisert: 08.11.2012 @ 19:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hallo!

Da var det day 4 og nå må jeg skrive om noe jeg gruer meg til. Men problemet er at jeg ikke kommer på hva jeg kan skrive. Dette var rett og lett litt vanskelig! Noe av det jeg gruer meg til er kanskje når min stesøster, Natalie skal på utvekslingsår i England. Det er ikke helt sikkert,men hun ønsker det da! Vi har vært stesøstre i 5 år og vi er ganske nære,jeg forteller henne alt og vi har det alltid koselig og gøy sammen. Hun er en person som jeg virkelig ser opp til og det blir vanskelig uten henne her,selv om hun bare kommer annenhver helg og èn gang i uka. Vi deler omtrent alt med hverandre,låner ting av hverandre og spør hverandre om forskjellige ting jeg er redd for eller trist for eller noe som jeg lurer veldig på. Hun hjelper meg hver gang jeg treger hjelp og trøster meg når jeg har kranglet med noen eller trenger det. Vi tenker ofte de samme tankene og finner på utrolig mye rart sammen. Det er liksom ikke alltid bare pc og tv når vi er i samme hus. Vi har alltid vært to personer som liker å lage show,synge eller danse. Vi sang på julaften for en stund siden og vi sang sammen i min brors konfirmasjon. Jeg er veldig glad i deg , storesøster ♥

Hva syns du om bildene?

40 Days Challenge -Day 3

Publisert: 07.11.2012 @ 21:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii

Nå er det Day 3 og nå skal jeg liksom lage et innlegg med alle parfymene mine,men jeg bytter den ut og lager heller et eget innlegg med en anbefalende krem. Nemlig A-krem, en krem uten parfyme som er veldig fet og bra for huden. Den kan lege lignende sår i ansiktet og den blir liggende lenge på huden. Kremen kommer opp hos flere blogger jeg har lest og jeg er veldig glad i den! Du kjøper den på apoteket♥Hva syns du?

Har du prøvd A-krem før?

40 Days Challenge -Day 2

Publisert: 06.11.2012 @ 20:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heey alle i hopan!

Da var det tid for et nytt blogginnlegg og det er day 2 av den morsomme challenge'n. Denne gangen skal jeg vise mine topp 3 sanger som jeg hører på akkurat nå! Jeg hører på alt mulig til hvilket humør jeg er i og nå for tiden har jeg fått dilla på flere russelåter faktisk! Håper dere liker innlegget! Beklager for dårlig blogging ved siden av. Har nettopp kommet hjem fra Hip Hop nå!

 

 

 

Yes, det er disse som ofte blir spilt her i allefall! Hører jo også på alt mulig annet da.

Vi blogges ♥

40 Days Challenge -Day 1

Publisert: 05.11.2012 @ 16:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heii!

Da setter jeg i gang "40 days challenge" og dette er day 1 og det går ut på at jeg skal lage et innlegg med det nydligste bildet av meg. Jeg syns dette var ekstremt vanskelig, å velge et nydelig bildet av meg liksom. Derfor tenkte jeg å poste et bilde av meg som liten,for alle er jo nydelige som små,og jeg har allerede et slikt bilde fra telefonen,som jeg håper kan fungere! Kommenter gjerne hva dere syns om bildet,så blogges vi i morgen i alle fall ♥


Sånn, da ble det et baby-bilde av meg! Hmm,vet ikke helt hvor gammel jeg er,men tror det var en slags photoshoot hjemme i det gamle huset,der jeg bodde tidligere!

Vi blogges ♥

Dagens outfit og "40 days challenge"

Publisert: 04.11.2012 @ 13:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Heiisann!

Da er det søndag og Henriette er her på besøk. Tenkte jeg kunne vise noen bilder av dagens outfit! I tillegg så tenkte jeg at jeg kunne sette i gang noe spennende som kalles "40 days challenge" og lurte på hva dere synes om det? Synes det virket morsomt i allefall! Men nå kommer noen bilder av dagens antrekk så håper dere liker det!

 Genser//Carlings//199,-

Bukse//Sverige//?,-

 

Hvis dere synes det hørtes morsomt med "40 days challenge" så er dette det jeg kommer til å gjøre:

♥ Day 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
♥ Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥ Day 3 - Parfymene dine
♥ Day 4 - Noe du gruer deg til
♥ Day 5 - Noe du savner
♥ Day 6 - Antrekket ditt i dag
♥ Day 7 - Det du kjøpte deg sist
♥ Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
♥ Day 9 - Mobilen din
♥ Day 10 - Din verste uvane
♥ Day 11 - Rommet ditt
♥ Day 12 - Sminken du bruker
♥ Day 13 - Et bilde fra i dag
♥ Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
♥ Day 15 - Ti ting du ønsker deg
♥ Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
♥ Day 17 - En artist du liker (jente)
♥ Day 18 - En artist du liker (gutt)
♥ Day 19 - Et bilde av håndskriften din
♥ Day 20 - Smykkene dine
♥ Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
♥ Day 22 - Din favorittscene i en film
♥ Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
♥ Day 24 - Lommeboken din
♥ Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
♥ Day 26 - Ti ting om deg selv
♥ Day 27 - En sang du virkelig er lei
♥ Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
♥ Day 29 - Din favorittblogg
♥ Day 30 - En matrett du elsker
♥ Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
♥ Day 32 - En ferie du vil på igjen
♥ Day 33 - En sang som får deg til å gråte
♥ Day 34 - Noe du er redd for
♥ Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
♥ Day 36 - Favoritt outfiten din
♥ Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
♥ Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
♥ Day 39 - Alle premiene du har vunnet
♥ Day 40 - Favoritt serie(r)

 

Så hva synes dere? koselig med kommentarer!

 

Photoshoot

Publisert: 03.11.2012 @ 16:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii!

Nå befinner jeg meg hos Henriette og har sovet her i natt. Nå slapper vi av,sitter på pc'n og skal lage sveler,namm! Men litt tidligere i dag kom Marie til Henriette og vi tok noen bilder som jeg tenkte jeg kunne vise til dere! Velger å legge ut bildene uten å redigere,men håper dere liker det uansett. Vi blogges senere i kveld ♥

loveu,snupper ♥

hva syns du om bildene?

iPhone-bilder

Publisert: 02.11.2012 @ 14:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii igjen!

Nå ville jeg egentlig laget et innlegg med bilder fra iPhonen min,for det er så utrolig interressant! Neida,men jeg ville så gjerne blogge litt nå,så hvorfor ikke vise noen små bilder av mine hverdager,haha. Jeg tar bilder av alt mulig hele tiden og har nesten 700 bilder! Bare for informasjon har jeg ikke hatt den særlig lenge,men håper dere liker bildene! koselig med kommentarer også ♥

Dere kan også "follow"'e meg på instagram, Junirb98 eller sende snapchat på det samme navnet.

Blogges ♥

Dagens outfit!

Publisert: 02.11.2012 @ 14:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heyyaa!

Her er da noen bilder av dagens outfit,folkens! Håper dere liker det ♥ 


Hettegenser//Swag (?)//?,-

Overjakke/genser//Nettet//200,- (med frakt)

Bukse//Floyd//499,-


GOOD HELG ♥

Ingenting å blogge om

Publisert: 01.11.2012 @ 17:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Haallooo!

Da var tid for et nytt innlegg,men problemet er at jeg ikke aaner hva jeg skal blogge om,alle dager er like lite interressante,men da får jeg vel blogge om hva jeg har gjort i dag så langt! Helene var her,vi så på gamle innlegg på bloggen,haha også slappet vi av. Ellers så har jeg bare vært på pc'n og spist middag. Litt senere skal jeg se på Vampire Diaries som starter igjen i dag,og det er virkelig den beste serien som finnes,aah,love♥ Har egentlig sett episoden fra før da,siden jeg følger serien over internett på www.1cannel.ch! Så dette var min interressante dag folkens,kos dere videre!
hva skal du i dag?

Et forslag til hva jeg kan blogge om?

hits