Arkiv mned: oktober 2013

Just my luck

Publisert: 28.10.2013 @ 19:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Halloo

I dag fant jeg ut at dette var min lykkedag. Først så klarte jeg å revne eller spjæle buksa mi, da. Uff,og det som var min yndlingsbukse! Just my luck. Etter dèt så var jeg hos tannlegen og fant ut at jeg har hull. Det var akkurat det jeg trengte å høre. Mitt aller første hull. Nå gruer jeg meg skikkelig til neste gang. Mest til bedøvelsessprøyta da,hehe.


Jepp, den er det bare å kaste.

Også på toppen av det hele, så kan dere sikkert se den vakre nye kvisa jeg har fått. Deilig

Pappa-helg

Publisert: 25.10.2013 @ 15:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii

Da drar jeg straks til pappa for helgen! Det blir en tog tur helt aleine,som alltid er gøy...haha! Jaja, det går nok fort, har jo litt musikk osv!
HA EN FIN HELG!New in

Publisert: 23.10.2013 @ 20:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

 

Ordna håret!

Publisert: 23.10.2013 @ 20:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Halloo!

Er en stund siden nå! Har ordna håret da, stripa det mørkere. Er ikke helt sikker på hva jeg syns enda. Det virker litt for mørkt, dessverre. Har litt lyst til å ordne det en gang til å stripe det en tone lysere! Hårklippen, generelt er veldig fin♥ Her er det noen bilder og la meg få vite hva du syns!

Her er et før og etter bilde! Har dessverre litt fett hår på det første bildet,men man kan uansett se at det er mye friskere nå

HVA SYNS DU?

Man blir jo litt sliten

Publisert: 09.10.2013 @ 18:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hallo!

I dag var det vanlig skole med gym i siste time. Er jo ganske sliten etter en skoledag, vet ikke hvor mang som kjenner seg igjen? Men etter skolen i alle fll, så skulle jeg jobbe. Så jeg syklet rett fra skolen og ned til Håndverkeren! Der jobbet jeg i litt under 5 timer og kom hjem for ca. litt over en time siden. Litt deilig å tenke på at jeg kan tjene penger i en alder av 15 år, men man blir jo også litt sliten med skolen i tillegg. Så nå skal jeg bare lage meg litt suppe, gjøre spansklekser og se på tv resten av kvelden♥

Hva har du gjort i dag?

Har du jobb?

Min fredag med Jacobsen og Standal

Publisert: 09.10.2013 @ 18:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heihei!

Nå tenkte jeg å fortelle litt om fredag, forrige helg. Dette innlegget kom litt sent fordi jeg ventet på noen bilder fra dagen! På morgenen ble jeg vekket tidlig fordi jeg visste at jeg skulle til tannlegen så tidlig som 11. Derfor stelte jeg meg osv som jeg pleier, plutselig kommer mamma opp og bare "Timen har blitt flytta". Uff, tenk å vite at jeg kunne sovet lengre på en fredagsmorra. Jaja, fikk litt ut av dagen da. Jeg dro senere til Henriette hvor også Kine befant seg. Så vi var hos henne og tok litt bilder i hagen hennes osv! Veldig koslig♥ Henriette ble også med meg hjem etter en stund hos henne, så hjalp hun meg med et lite prosjekt jeg har på rommet! Det blir så fint. Kommer vel snart et eget innlegg med bilder av hvordan det har blitt der! Men her er i alle fall resultatet av en hagephotoshoot med Jacobsen og Standal på en fredag!Veldig lekkert, jenter..Men så ble det litt mere serriøst da


Hva syns du om bildene?

TVD sesongpremieren!

Publisert: 05.10.2013 @ 18:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hallo!

I går så jeg på sesongpremieren for sesong 5 av The Vampire Diaries! Herregud, så spennende. Det er fantastisk hvor mye greier de klarer å få med i èn episode. Kan nesten ikke vente til neste episode nå!


Ser på du Vampire Diaries?

Dagens innkjøp

Publisert: 01.10.2013 @ 17:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii

I dag har jeg, Helene og Marie vært i byn. Marie tok nemlig en tur fra Hamar hit til Lillehammer for å besøke meg og Helene, så vi tok en liten bytur. Der kikket vi litt i gågata og Strandtorget. Kjøpte også en genser, en helt vanlig, basic genser fra Gina Tricot. Jeg  trengte det egentlig da, og den var jo ikke alt for dyr heller! Nå sitter jeg og Helene i chilletøy og venter på middag, det skal bli deilig. I morgen drar jeg og Helene hjem med tog, så får ikke blogget før i morgen kveld eller på torsdag rett og slett.


Gina Tricot / 129,-

Hva syns du?

hits