Arkiv mned: september 2013

you left me alone

Publisert: 30.09.2013 @ 18:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

En kreativ mandag,haha. Hva syns du?

Jeg er i live!

Publisert: 30.09.2013 @ 17:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hallo, dere!

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, I know. Har nemlig klart å ødelegge alle pc'ene mine på grunn av virus eller noe og jeg liker egentlig ikke no særlig å blogge fra mobil så det var vel en lang pause. Nå befinner jeg meg i Lillehammer sammen med Helene, har vært her siden fredag og skal være her til onsdag. Til nå har vi vært på kino og sett "we're the Millers", vært litt i sentrum, tatt litt bilder og slappet mye av. Ville bare at dere skulle vite at jeg skal skjerpe meg med blogginga og skal prøve å få blogget fra mamma sin pc eller noe til jeg får ordnet min egen.

Håper dere har en fantastisk høstferie alle sammen♥

 

Got to love it

Publisert: 05.09.2013 @ 22:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

verdens beste serie, sier det nok en gang

Torsdagskvelden min!

Publisert: 05.09.2013 @ 21:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo, dere!

Da har jeg nettopp tatt en dusj, har også vært hos Oda i hele kveld. Veldig koslig, det er det jo alltid! Vi gjorde vel for det meste lekser, eller øvde litt til prøven som vi har i morra. Men den er ikke så vanskelig, så det går nok fint! Etter øvinga så vi på litt gamle videoer, herregud så morsomt. Tenk at det går ann å forandre seg så mye. Lenge siden jeg så video av meg sjæl med hockeysveis og midtskill. Da tar latteren over assa. Nå skal jeg vel egentlig rydde rommet litt og øve litt ekstra til prøven. Ønsk meg lykke til i morra da, dere!

Dette var min kveld da!

Hva har du gjort i dag?

Har du noen prøver i nærmeste framtid?

Dagens innkjøp!

Publisert: 04.09.2013 @ 18:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hallo!

Da tenkte jeg at jeg kunne blogge litt om tingene jeg kjøpte i byn i dag. Var nemlig en liten tur i byn med Marie og Helene♥ Koslig var det! Så etter skjerf og mascara. Fant det og  i tillegg en veldig kul leppestift! Gleder meg til å bruke den. Så nå er jeg bare hjemme med Marie, vi har bare spist litt middag og tatt noen bilder til bloggen! Håper dere liker innelgget da, så blogges vi senere.


Skjerf fra Cubus til bare 180,-

Leppestift fra H&M og kostet 99,-

Og ny mascara fra Cubus, kostet 129,-

Hva syns du om innkjøpet?

hits