Arkiv mned: september 2012

inspirasjon; katt

Publisert: 24.09.2012 @ 15:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Silver!

Hva syns du om bildene?

Nye Gensere!

Publisert: 24.09.2012 @ 15:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii!

Beklager virkelig for lite blogging i det siste,men har good grunn! Jeg har for det første vært ganske opptatt nå som Anna har vært på besøk,men dere skjønner..den stasjonære pc'n min er ødelagt,eller den fungerer i alle fall ikke nå,så vi skal mest sannsynlig sende den på reprasjon! I helga har vi laget skrekkfilm som snart skal redigeres og en sånn "How to do and Not to do"-video har vi også holdt på med! Men jeg får jo ikke redigert den før jeg får fiksa den store pc'n! Men siden jeg fikk lov til å låne den bærbare pc'n til mamma og Morten så tenkte jeg at jeg kunne vise dere bilder av de to nye genserene jeg har kjøpt!

 

begge er fra Kappahl til 100,-! det er veldig billig og jeg trengte strikka gensere til vinteren!

blogges<3schoolpictures

Publisert: 21.09.2012 @ 17:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

 bilder i hagen!

Publisert: 21.09.2012 @ 16:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann!

Nå har jeg besøk av søteste, Henriette og vi har tatt noen bilder i dag! Vi har også bare slappet av,skikket på vinterjakker på internett og sett på tv. Senere i kveld  kommer stesøstra mi,Anna fra Lillehammer for å være her hos meg i Sandefjord hele helgen,det er suuperkoselig og gleder meg til å se henne igjen! Til kvelden skal vi nok bare se på tv og spise hjemmelaget pizza,det blir digg ♥ Håper dere liker bildene!
hva syns du om bildene?

hva skal du i kveld?

blogges  senere ♥

inspirasjon; Togbillett-bilder

Publisert: 21.09.2012 @ 15:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
Hva syns du om bildene?

Ny klokke!

Publisert: 19.09.2012 @ 14:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heii,alle sammen!

I dag så har jeg bare rukket å gå tur med hunden min og vært på skolen da selvfølgelig. Jeg glemte å fortelle dere at jeg fikk en ny klokke i går! Den er fra Coop Obs og kostet bare 99,-. Den er suuperfin og fantes i flere farger. Tusen takk,mamma ♥hva syns du?

dagens outfit!

Publisert: 18.09.2012 @ 17:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Heisann!

Jeg er fortsatt litt forskjølet,skulle egentlig vært hjemme fra skolen i dag,men dro allikevel,men skippa gymmen! Etter skolen ble Helene med meg hjem,vi gikk tur med hundene og satte opp den stasjonære pc'n min igjen,fordi vi har malt pulten hvit! Vi har også tatt noen bilder av dagens antrekk,håper dere liker bildene ♥
Jeg har forresten fått iPhone og er utrolig fornøyd med den! Stefaren min, Morten kjøpte den på fredagen, men jeg var jo ikke hjemme før på søndagskvelden,så jeg fikk ikke starten telefonen før i går. Det er en hvit iPhone 4s og den er utrolig fiin! Har vel gått nesten 3 måneder uten telefon,så det var deilig å få i gang en sånn en også♥ Bruker den oomtrent hele tiden og skal snart laste ned sanger osv! 

vi blogges!

Helga!

Publisert: 17.09.2012 @ 20:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 2


heyyaa!

Nå tenkte jeg at jeg kunne blogge om denne helgen,når henriette ble med meg til lillehammer! det var utrolig koselig. Vi var på Strandtorget,lagde skrekkfilm og slappet av mye! I dag har jeg vært syk og borte fra skolen, er rett og slett ikke i form etter hjemveien fra lillehammer til sandefjord i går...vi måtte ta buss, taxi og bil,uff,det er stress! Er vel egentlig ikke så veldig mye bedre etter en avslappende og slitsom dag hjemme fra skolen og vi har jo selvfølgelig dammen-testen i morgen og det kan jeg jo mest sannsynlig ikke bli med på,men vi får se hvordan formen er i morgen! Håper dere liker bildene og det er veldig koselig med noen tilbakemeldinger <3

haha!

det ble et par bilder,men hva syns du?

outfit 12.09 -12

Publisert: 12.09.2012 @ 15:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei!

Nå er jeg hjemme etter en kjedelig skoledag. Vi hadde Nasjonale prøver i dag,heh, og jeg tror det gikk helt greit! Bedre enn i fjor i alle fall,for det var ikke bra! Helene ble forresten med meg hjem i dag fordi vi skulle ta noen bilder! Helene trengte ny header og det var en stund siden jeg hadde blogget om antrekk,så det var jo på tide også. I dag så skal jeg vel egentlig ikke noe spessielt,men det blir Hotel Cæsar på tv'n litt senere også skal jeg mest sannsynlig se på noen episoder av Vampire Diaries sesong 1, vi får se! men håper dere liker bildene ♥

Awyeah,heh!

hva syns du om bildene? 

hva skal du i dag?

The Vampire Diaries

Publisert: 11.09.2012 @ 12:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii!

jeg sluttet klokka tolv i dag på skolen for vi skal ha nasjonale prøver i lesing i morgen og akkurat nå sitter jeg å spiser mens jeg ser på sesong 1 av The Vampire Diaries! elsker serien og har vel ikke akkurat følgt med fra starten,så dette er episoder jeg ikker har sett før! koseliig 

uuu,spennende!

jeg bruker watchseries.eu hvis noen lurte! ♥

Ny HEADER!

Publisert: 10.09.2012 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heei!

nå har jeg fått ny header av skjønneste Marie! hun er så utrolig flink til å lage headere og jeg er super fornøyd!  Hva syns du?♥Suuper-fin!

Tina & Bettina the movie

Publisert: 10.09.2012 @ 16:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hola!

jeg var å så på Tina & Bettina-filmen i går sammen med Marie,Henriette og en som heter Petter,fordi det var utsolgt og vi hadde en ekstra billett som han kjøpte av meg! (vi hadde nemlig bestilt på forhånd) filmen var hvertfall utroliig morsom og heelt grei bra! haha,den var i alle fall veldig morsom med tanke på at det er Odd-Magnus og Henrik som spiller to populære-fjortisjenter fra Smestad i Olso! jeg angrer ikke på at jeg så den og det var en utrolig koselig kveld! ♥har du sett filmen? 

fotoshoot 9.09 -12

Publisert: 10.09.2012 @ 16:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hey!

nå ville jeg bare lage et lite innlegg med bilder fra i går! jeg og marie tok nemlig noen bilder i hagen. jeg har redigert dem og tenkte å vise dem til dere! god fornøyelse og kommentèr gjerne hva du syns ♥

Hva syns du?

blogges!

Idag!

Publisert: 07.09.2012 @ 21:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

heii!

da fant jeg laderen allerede i dag (yeah) og tok noen få bilder i stad på trampolina! i dag så har jeg egentlig bare slappet av, sett på første del av Norske Talenter og spist goderi og god middag. Natalie er her nå,så vi koser oss veldig og venter spent på at Norske Talenter skal starte igjen!

 

hehe,jada..

hva syns du om bildene?

hva gjør du i kveld?

Rota bort ladeer'n..

Publisert: 06.09.2012 @ 18:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heeiisann!

yupp,oversikten sier vel egentliig alt! jeg har klart å rote bort laderen til speilrefleksen..skal finne den, men har absolutt ingen anelse om hvor den kan være,det er smart! jajaa, overlever i alle fall liitt uten, men skal oppdatere og si ifra når jeg finner den!

 
bilder fra helga, håper på å finne den så fort som muulig!

blogges ♥

Collage; Juni Rebeccca

Publisert: 04.09.2012 @ 16:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hva syns du om bildene?♥
blogges!

Oda er her!

Publisert: 03.09.2012 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Heiii

nå er frøken Johansen her hos meg og vi har nettopp spist middag! vi skal vel egentlig ikke gjøre noe spessielt, men det blir gøy med Hotel Cæsar litt senere i kveld. håper dere liker bildene og koselig med kommentarer!

vakkre snuppen ♥

hva syns du om bildene?

bloggess!

er i lillehammer!

Publisert: 01.09.2012 @ 23:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

finingeer!

super fin dag i hamer og på strandtorget ♥

hits