Arkiv mned: august 2013

WHAT? SER JEG SÅNN UT?

Publisert: 28.08.2013 @ 19:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei igjen!

Tok portrett og klassebilde i dag. Og overskriften sier vel egentlig alt. Men blir jo nesten aldri ordentlig fornøyd med de portrettbildene der, tror bare ikke at det er meningen. Haha. Dere kan jo dømme selv!


   

Ja, vi kan jo ikke alle bli fornøyd. Men kunne jo vært verre da!

Og her er da klassebilde! Vi prøvde ut et tema da liksom. Pysj, håndkler og morgenkåper! Ble jo litt morsomt.

Hva syns du om bildene?

Dagen i dag!

Publisert: 28.08.2013 @ 18:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo!

Da var det torsdag og nå tenkte jeg å fortelle litt om hva jeg har gjort i dag. Har jo vært på skolen, så i byn med beste Mille og vært litt hjemme hos henne, nå skal jeg vel egentlig slappe litt av og gjøre lekser. Har ikke allverden av lekser da, heldighvis. Dette var da min spennende dag, haha! 


Noen få bilder av antrekket for øyeblikket♥

Endelig helg!

Publisert: 24.08.2013 @ 11:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hallo fra den dårlige bloggeren!

Da er det endelig helg, skulle vel egentlig laget dette innelgget i går siden det er lørdag i dag, men var vel litt opptatt. Skal snart til min stebestemor sammen med Ferdinan og Natalie. Det blir superkoslig!


Ha en fin helg, så blogges vi♥

 

Overlevde jo

Publisert: 19.08.2013 @ 22:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann!

Da er første skoledagen overstått, overlevde jo. Nå er det 10. klasse og størst på ungdomsskolen. Masse som venter, eksamen, reise til Tyskland og søking til videregående. Håper året går fort, har en god følelse når det gjelder dette året. Må skjerpe meg litt i visse fag på skolen, men det går nok fint!

 

Da får man legge seg snart, så er det en helt ny dag i morgen med gym i første time..

Jentekvelden!

Publisert: 17.08.2013 @ 23:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo!

Jeg tenkte å fortelle litt om gårsdagens jentekveld. Det var så utrolig koselig og uforglemmelig! En kjempekoselig kveld med herlige jenter, taco, godteri, musikk og jenteprat! Tok dessverre ikke så utrolig mange bilder, men noen få da, som jeg tenkte dere kunne få se!


Nydelige jenter! Love you♥

Ikke som planlagt

Publisert: 15.08.2013 @ 17:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann

Ja, prosjektet gikk ikke helt som jeg haddet tenkt. Øyenbryna ble ikke så veldig annerledes og jeg var vel ikke helt fornøyd. Så jeg får vel bare fortsette med å bruke penn fra H&M, men det går jo greit det da!


haha, dårlige webcambilder.

Farging..

Publisert: 14.08.2013 @ 21:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heihei alle sammen!

Nå tenkte jeg å fortelle om morgendagens prosjekt. Skal nemlig prøve å farge øyenbryna mine. Har alltid hatt lyse, nesten ikke synlige øyenbryn. Så jeg tenkte å farge dem da. Det blir nok litt uavant først, men det går nok greit. Skal ikke ha dem i mørkeste laget for å si det sånn! Får også hjelp av beste Marie. Skal prøve å få til et før og etter bildet til dere, så blogges vi i morra.


Her har jeg da bare brukt øyenbrynspenn fra H&M, fungerer det også da!

Photoshoot med Henriette!

Publisert: 14.08.2013 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo!

Nå var nettopp Henriette her på besøk. Vi bare slappet av, spiste is og tok litt bilder! Hun har nå dratt for å trene, men det var et lite koselig besøk♥ Håper dere liker bildene da!


Fikk kanskje ikke helt summerfeeling med tanke på at jeg har på hettegenser, men det er jo verdens beste plagg! Takk guud for at du finnes

Hva syns du om bildene?

Makeover

Publisert: 11.08.2013 @ 22:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei♥

I går sov jeg hos Mille med Marie og det var utrolig koselig! Fikk altså da en "makeover" av Marie i dag tidlig, haha. Ho bare sminket meg litt egentlig, innkludert litt mørkere øyenbryn osv. Det var jo selvfølgelig litt uvant, men likte det veldig godt! Lurer da på hva dere syns.


Såå hva syns du da?

Keep your standards high and your heels higher

Publisert: 10.08.2013 @ 13:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hva syns du ?

Splæshcamp 2013

Publisert: 10.08.2013 @ 13:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heihei

Endelig kommer innlegget om Splæsh. Har vært så utrolig dårlig til å blogge, det beklager jeg. Har nemlig hatt besøk av Anna, stesøstra mi, og blitt syk osv. Så nå tok jeg meg tiden til å redigere litt bilder fra campen og håper dere liker det!

Savner dette allerede! For de som ikke vet hva Splæshcamp er eller aldri har vært med på det før, BLI MED NESTE ÅR. Det er utrolig morsomt og man blir kjent med så mange nye mennesker. Du kommer ikke til å angre på det, det kan jeg nesten garrantere. Jeg skal også mest sannsynlig bli med neste år, håper jeg i alle fall da♥

Hva syns du om bildene?

 

hits