Arkiv mned: august 2011

IKEA

Publisert: 29.aug.2011 @ 16:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heii

Nå tenkte at jeg kunne blogge litt om innkjøpene fra IKEA. Jeg var der på lørdag og hadde det utrolig koselig på jentetur med mamma! Så håper dere liker bildene, så blogges vi senere. Vet jeg er en dårlig blogger, men er ofte opptatt, det er en dårlig unnskyldning, men skal bli bedre! Blogges ♥To små tepper til 79kr per stk!


En søt krokke, men husker ikke priser :S


Hvite rammer 39kr per stk tror jeg!


En liten regelbok nå som det er skole!


To hvite puter med trekk, pute koster 25kr per stk, men husker ikke hva trekkene kostet. Utrolig fornøyd fordi jeg har et slags hvitt tema på rommet!


En pakke med teip, stiftemaskin og blyantspisser, utrolig søtt og husker ikke prisen...


Og denne stolen, veldig konfertabel og fin, men den har ikke armleneere, men det gjør meg ingenting egentlig. Det var 745kr per stk!

Håper du likte bildene?

Vært på IKEA i det siste?

Har du et spesielt tema på rommet ditt?

 

- Juni R. BJØRNSRUD


Så gammelt, men så fint

Publisert: 24.aug.2011 @ 14:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hello

Jeg har skikket litt i en liten skuff her på rommet som jeg kaller "utkledningsskuffen" og har ikke brukt tingene der på lang, lang tid. Og når jeg så alt sammen, fikk jeg øye på et barndomskjørt som jeg vissnok hadde vært veldig glad i og nå kan jeg bruke den som en topp:) Litt morsomt det at man kan lage en så gammel ting ut av noe fint!

Hva synes du ?

 

- Juni R. BJØRNSRUD

Malt!

Publisert: 22.aug.2011 @ 20:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heiii

Nå er jeg en dårlig blogger og jeg beklager for det. Ungdomsskolen skjønner du, har gruet meg lenge og nå har det endelig startet. Så ville blogge litt nå for at det ikke skulle gå for lang tid. Og da som det står i overskriften har jeg malt litt i helgen med Natalie og det var utrolig kjedelig fordi det satt seg fluer på det lille bordet mens vi malte så det hang igjen fluer når vi var ferdige, stakkars små!


Fra fæl lillafarge til fin hvitfarge, stor forandring sier nå jeg! Det ble mye finere etterpå og som du ser  er vi flinke til å søle på gresset.Som du ser er ikke vi de eneste som var borti hvitmalingen, hahaha!

Hva gjorde du i helgen ?

- Juni R. BJØRNSRUD

 

Fredags outfit

Publisert: 19.aug.2011 @ 13:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Heisann!

Dagens outfit skal jeg blogge om nå da. Håper du liker den og forresten rød er min yndlingsfarge så jeg lurer på om jeg kler fargen? Hva synes du?

 


Litt skurrete bilde.

Genser / Cubus / 99kr?

Tights / H&M / 50kr
Leppestift fikk jeg av en venninnne

 

- Juni R. BJØRNSRUD
Sminkevideo!

Publisert: 19.aug.2011 @ 12:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei hei

Nå skal få se en liten sminkevideo som jeg har laget for en god stund siden. Og forresten jeg tar nok på litt mer mascara, men kjedelig at jeg måtte snu meg mot speilet hele tiden, vel enjoy!!

 

 

Musikk/Sanger: David Guetta - Where them girls at ft Nicki Minaj, Flo rida

                             Nicki Minaj - Super bass

                             Cascada - San Francisco

                             Mohombi - Coconut tree ft Nicole Scherzinger

 

- Juni R. BJØRNSRUD


 

Overnatting med jentene

Publisert: 18.aug.2011 @ 18:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei ♥

I går var det overnatting med jentene, Oda og Marie. Vi hadde det utrolig koselig med salte aper, potetgull, kjeks, ansiktsmaske og Cheetah girls 2! Vi la oss i 1 tiden og vi hadde latterkrampe til 1000, for å si det på riktig måte. Vi sto opp i elleve tiden og da startet vi filmen What happens in Vegas. Vel og i dag tar jeg turen til Marie for å sove der av andre grunner og vi skal kose oss mye der, så vi blogges alle sammen! Kos dere videre i kveld.

Noen bilder fra i går:


Ansiktsmaske ♥


Også hadde jo søteste Oda redd opp og gjort klart før vi kom!Hva skal du i kveld ?

Likte du bildene ?

 

- Juni R. BJØRNSRUDVideo ?

Publisert: 17.aug.2011 @ 12:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Heii

Vi lage en liten video, derfor lurer jeg på hva jeg skal lage video om. Jeg kjeder meg som dere skjønner. Men jeg vil ikke lage syngevideo, beklager. Det kan jo være noe dere lurer på eller? Bloggees ialle fall, bare og kommentere!Hva lurer du på?

 

- Juni R. BJØRNSRUD

Dagens Outfit!

Publisert: 16.aug.2011 @ 09:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hello

Da skal jeg blogge litt om dagens outfit, en enkel stil i dag også. Veldig glad i den mørke, stramme tightsen, det var jo den jeg kjøpte i Oslo. Håper dere liker bildene! Blogges sikkert litt senere id ag hvis jeg har tid.

 


Genser / Bik Bok / 99kr

Topp / Gina Tricot / 99kr

Tights / H&M / 50kr
Ha en super dag alle bloggere og lesere!

Har du blogg? Trenger flere å lese :)

 

- Juni R. BJØRNSRUDOm meg!

Publisert: 15.aug.2011 @ 19:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heeii

Nå tenkte jeg o g fortelle litt om meg!

Jeg er 13 år, er født i Lillehammer, men bor i Sandefjord. Jeg bodde i et rekkehus i 10 år, mamma og pappa skilte seg og mamma fikk ny kjæreste, så flyttet vi til hit vi bor nå ( ikke så lang med andre ord ) Jeg har mange stesøsken og halvsøsken og helsøsken, har til sammen 10 stk :O Jeg hører på alt mulig av musikk og har danset siden jeg startet på skolen, jeg har danset mange ganger foran klassen på skolen jeg gikk på, nesten hver eneste fredag bare fordi vi ville. Jeg hører også på sanger etter hvordan humøret er.  Jeg har også danset ballett siden jeg var cirka 5år!Jeg hater folk som har to personligheter og jeg liker ikke folk som bare er sammen med populære folk. Jeg er faktisk en ganske positiv person også. Jeg har hatt blogg siden sjette klasse og elsker  og lese blogger for å se hvordan folk opplever ting og hva de gjør til vanlig og av og til får jeg ganske mye inspirasjon til ting jeg kan gjøre, men er en person som liker å gjøre mine egne ting og føler at jeg er meg selv rundt alle.


Jeg har en hund som heter Diesel og to katter Sol og Silver!

For ikke lenge gikk jo jeg i sjuende klasse, men følte at det året gikk kjempe fort og fikk nesten ikke med emg at vi hadde startet når vi gjorde det, men derimot så gikk sjette klasse kjempe treigt. Det var vel egentlig da alt skjedde og var vel som å våkne til en ny krangel eller i alle fall noe nytt hver eneste dag. En periode i sjette klasse var jeg into sminke da, så plutselig en dag dro jeg til byen med den ene stesøsteren min, Natalie og jeg kjøpte sminke for første gang. Jeg kjøpte mascara og hele pakka, neste dagen da så hadde jeg på fullt utstyr i ansiktet og da sa jeg at "sminke er meg" og herreee, holder på og dæve. Men etter det skifta jeg mening og gikk tilbake til det sanne jeg.

Men i alle fall jeg er omringet av de bestevennene det går ann og ha og har et fantastisk liv. Pappa har fått kjæreste i Lillehammer hvor farmor bor og han er jo derfra og nå har han planer om å flytte dit. Mamma er gift med min stefar og han er kjempe snill, han har barn fra før og de er kjempe hyggelige, mamma har ingen planer nå for tiden. 

Takk for de som leser bloggen min, setter stor pris på det og jeg skal prøve å blogge mer enn det jeg har gjort nå og jeg kan si at jeg er en dårlig blogger til visse tider, men det er snart tiden for skole og jeg gruer meg! Bare fortsett som dere gjør, kommenter det dere synes og det bare hyggelig med flere lesere, takk ♥

- Juni R. BJØRNSRUD

Vs

Publisert: 14.aug.2011 @ 20:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Heihei

Nå tenkte jeg å ha en liten vs. Denne gangen dreier det seg om stroppløse kjoler og "vanlige" kjoler, din tur til å si hva du selv mener?
- Juni R. BJØRNSRUD

Dagens outfit

Publisert: 13.aug.2011 @ 12:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Hei

Her er dagens outfit, litt kjedelig. Og unnskyld for at jeg ikke har blogget såå mye, men det er fordi jeg føler det er kjedelig uten kommentarer. Blogges ♥

 


Hettegenser / ? / kr ?

Hvit topp / H&M / 50kr

Tights / ? / kr?Du skal i dag da ?

 

- Juni R. BJØRNSRUD
Nytt

Publisert: 11.aug.2011 @ 16:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Heii

Har vært i byen i dag og det var utrolig koselig. Jeg hadde med meg 200kr og fikk brukt opp alt på sminke, og når vi var ferdige i byn dro vi hjem til Oda der både jeg og Marie fikk litt sminke som Oda ikke ville ha, kjempe glad i deg! Så under her kommer det bilder av det nye og forresten Marie kom nettopp hjem fra England og fikk en gave♥

 


Denne børsten kjøpte jeg på H&M / 40kr


Foundationbørste på den ene siden


Og en vanlig børste på den andre!

Så dro vi til "Vita" hvor jeg kjøpte enda litt mer!Gosh pudder fra Vita / 90kr
Denne rare mascaraen fra Vita / 54kr

Og nå noen bilder av tingene jeg fikk av Oda!Rush/BronzeLeppestift


Lepomade


Foundation

Nå bildene fra gaven jeg fikk!


Smyyke!
Øredobber in my ♥

 

Er du glad i sminke ?

Bruker du noen spesielle merker på sminken du bruker ?

 

- Juni R. BJØRNSRUD

Film!

Publisert: 10.aug.2011 @ 21:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heyloo

Nå skal jeg se "Pirates of the Caribbean  the course of the black pearl" har sett den flere ganger før, men den er så bra så jeg får lone og se på den i nøyaktig 137 min. Blogges da dere, kos dere resten av kvelden!
vann♥Ser litt sliten ut, sminkefri dag!

- Juni R. BJØRNSRUD


Topp 10 sanger

Publisert: 10.aug.2011 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Heii

Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en sånn topp ti sanger og de er i tilfeldig rekkefølge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere likte det!

Blogges ♥

 

- Juni R. BJØRNSRUD

Svar på Spørsmålsrunden!

Publisert: 09.aug.2011 @ 19:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hei

Endelig kommer den, svarene!

 

Gadd ikke å redigere så dere får bare se den sånn :) Men blogges senere, skal på overnatting og må skynde meg!

Hva syns du ?

- Juni R. BJØRNSRUD

Kameraet mitt!

Publisert: 08.aug.2011 @ 23:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Heyllo!

Jeg hadde laget et innlegg om det nye kameraet mitt som jeg kjøpte nå i sommer, men jeg sletta det fordi det var et så kjapt innlegg og jeg hadde dårlig tid da så jeg lager nytt. Ja, kan vel starte med at kameraet mitt er en Canon eos 100D modell og den er så utrolig fin og kvaliteten er helt topp. Jeg hadde også ønsket meg et eget speilreflekskamera lenge og endelig fikk jeg kjøpt det. Jeg betalte 2000kr og mamma betalte resten og kameraet kostet litt under 4000kr, men fikk desverre ikke kjøpt kamerabag, men mamma sa at jeg kunne vente, spare og kjøpe en bra bag litt senere, så får gjøre det da. Men da blogges vi for denne gang!

 Og et bilde som nettopp ble tatt av det!

Har du eget kamera ?

 

- Juni R. BJØRNSRUDDagens Outfit

Publisert: 08.aug.2011 @ 11:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hallo

Under kommer dagens outfit, håper dere liker det. Og takk for de som kommenterer og leser, det er så koselig. Det er gøy nå fordi leserene mine går oppover og da blir jeg så glad. Fortsett sånn ♥

 

Bukse / Kappahl / 150kr

Topp / gina Tricot / 99kr


Ring / Spania (fra Oda) / ?kr


Øredobber / Bik Bok / 80kr

Og noen spørsmål til dere :

Hva er bloggen din hvis du har  ? Vil lese flere!

Hva liker dere at andre blogger om  ?

Skal jeg svare spørsmålsrunden med video hvis jeg klarer  ? :)

 

- Juni R. BJØNSRUDNatta

Publisert: 08.aug.2011 @ 00:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei alle sammen

God natt og håper dere har hatt en fin dag. Så blogges vi i morgen! Tar vel forhåpentlighvis en joggetur i morgen tidlig så vi blogges da! Sov godt alle, drøm søtt. natta!- Juni R. BJØRNSRUD


Hot or Not

Publisert: 06.aug.2011 @ 17:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Hei alle!

Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en slags Hot or Not greie. Altså denne gangen dreier det seg om foundation/brunkrem lepper. Det er mange som synes dette er fint og som går rundt med sånne blekede lepper, men er det fint eller bare skikkelig rart, hva syns du?

 Men da drar jeg for å sove hos Oda, kos dere resten av dagen!

- Juni R. BJØRNSRUD 

Spørsmålsrunde

Publisert: 06.aug.2011 @ 16:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 10

Hei alle sammen ♥

Jeg tenkte at jeg kunne ha en liten spørsmålsrunde. Jeg kommer til å svare på tirsdag trolig hvis det kommer inn mange spørsmål, så det er bare å spørre i vei!

 


Et lite bilde, jeg bare måtte legge ut :)

- Juni R. BJØRNSRUD


Fotoshoot med herligheta

Publisert: 06.aug.2011 @ 13:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Heiii

Jeg har nettopp hatt en liten fotoshoot med Oda. I går såpå en film som leide, vi så Amors baller. Vi begge har sett den før, men det er lenge siden. Og nå ville jeg blogge om bildene som Oda tok av meg. Hehe, liker å ha fototshoot med venner, det er alltid koselig, eller liker du å bli tatt bilder av?

 

- Juni R. BJØRNSRUD

Klar til Overnatting!

Publisert: 05.aug.2011 @ 18:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heiheii

I dag skal jeg ha overnatting av bestevenninna mi, Oda. Som dere sikkert har merket så er jeg mye med henne og det er fordi hun er min allerbestevenn :) Oda kom nå nettopp og i dag har vi tenkt til å lage fisk i folie, det er utrolig godt for de som ikke har smakt det. Etter det så skal vi spise kake som jeg holder på å lage. Så håper dere liker bildene mine.

 - Juni R. BJØRNSRUD

Dagens Outfit

Publisert: 05.aug.2011 @ 12:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Heisann!

Dagens outfit under her. Jeg skal ikke noe spesielt idag så har ingen planer egentlig, vet ikke om jeg får blogget noe senere i dag, men skal se om jeg kan få det til. Håper du får en fin dag ♥

 Genser / Thailandskbutikk / ?kr 

Bukse / Bik Bok / 500kr

Retta håret også!

"Hva skal du i dag da? Hva er din blogg?"

 

- Juni R. BJØRNSRUD

Jeg får lysten tilbake

Publisert: 05.aug.2011 @ 09:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hei

Jeg vill bare fortelle at jeg setter stor pris på kommentarene på forrige innlegg. Jeg hadde planer om å slette bloggen eller i alle fall ha en lang pause fra den, men kommentarene får at jeg får lysten tilbake! Det at noen sier at de elsker bloggen min er kjempe koselig også. Men av og til er det så kjedelig å ha blogg fordi det er enten få kommentarer eller få lesere, da har du kanskje merka hvis du har blogg? Så da vil jeg si takk ! ♥

 

- Juni R. BJØRNSRUD

Drar til Byn!

Publisert: 04.aug.2011 @ 10:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Heihei

I dag tar jeg en liten tur til byn med en god venninne av meg, Oda. Jeg har 4 hundre kroner igjen og vil bruke dem litt i byn. Jeg elsker å shoppe med venner så dette blir nok en koselig dag. Så vi blogges senere hvis jeg får kjøpt meg noe. Bloggeees da♥

 - Juni R. BJØRNSRUD

En koselig dag

Publisert: 02.aug.2011 @ 21:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heii!

Jeg var med en veldig god venninne av meg i går, Marie. Vi spiste mye is og hadde det kjempe koselig sammen. Jeg ville bare blogge om dette fordi jeg har ikke så mye annet å blogge om. Så håper dere kan kommentere litt på noen av de gamlere innleggene, kjedelig uten og gøy med. Så setter stor pris på alle leserene jeg har! Blogges ♥

 


haha søtt!
hva har du gjort i dag da?

- Juni R. BJØRNSRUD

Oslo!

Publisert: 01.aug.2011 @ 14:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Heei

Nå har jeg kommet hjem fra Oslo og det var en kjempe koselig tur. Vi var på Tusenfryd, vi var på nasjonalgalleriet, shoppa litt og vi tente lys for folkene i Oslo og på Utøya. Det var kjempe mange folk der og blomster over alt. Jeg tok også noen bilder fra regjeringskvartalet. Men vi vbar jo ikke bare i Oslo, vi tok også turen til Lillehammer hvor jeg både er født og hvor bestemoren min bor og kjæresten til pappa. Når vi var den lille turen i Lillehammer tok vi turen til Galdhøpiggen, en slitsom, men koselig tur. Tok mange bilder av det også. Så håper du liker bildene fra både Oslo og Lillehammer. Vi blogges!

 


Fra Bik Bok  80kr


Fra Bik Bok  150kr


Fra H&M  100kr?


Fra H&M  50kr


Fra H&M  10kr


Der er Galdhøpiggen!Håper du likte bildene, for det var ganske mange! Men vi blogges siden!

Skal sove på Hytta til en venninne av meg i natt og skal straks dra! Hadebraa da bloggen ♥-Juni R. BJØRNSRUDhits