Arkiv mned: juli 2013

Overnattinga hos Helene

Publisert: 28.07.2013 @ 21:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann

I går sov jeg hos Helene, vi hørte på musikk, så på filmen "It's a boy girl thing", spiste godteri og skypa litt. Det var en veldig koslig kveld!


Love you♥Hva syns du om bildene?

Gårsdagen!

Publisert: 27.07.2013 @ 17:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii

Nå tenkte jeg å fortelle litt om gårsdagen! Var nemlig sammen med verdens beste Oda. Det var utrolig koselig. Vi bada først i sprederen fordi det var så utrolig varmt, så dro vi på butikken for å handle smågodt og ingredienser til middagen. Vi spiste nemlig taco og hadde huset for oss selv, for jeg sov nemlig hos Oda! Senere spiste vi masse godteri og så på Harry Potter 3, deretter Life of Ryan! Veldig koslig dag! Hadde nemlig ikke sett Oda hele sommerferien på grunn av at jeg har vært på farta omtrent hele tida!

Jenta mi♥ 

Hva syns du om alle bildene?

 

Dagens innkjøp

Publisert: 27.07.2013 @ 16:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Helloo

Da har jeg nettopp kommet hjem fra byn med Helene og tenkte å vise dagens inkjøp! Er ikke så mye da, men uansett. 

T-skjorte fra !Solid til 50,-

Hårkur fra H&M til 99,-. Hadde letet etter noe sånt en stund, har så tørt hår, skjønner dere! Gleder meg til å teste det ut.

Skal også sove hos Helene i dag, det blir såå gøy♥ Tar nok noen bilder også, da blogges vi i morra alle sammen!

Strandlivet

Publisert: 25.07.2013 @ 20:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heyho

Beklager for null blogging i går. Var nemlig hos Marie i Ula med Henriette for å besøke henne. Marie har nemlig nettopp kommet hjem fra England. Så vi tok turen til Ula og bada på Hærfell, det var veldig deilig. Vi var hos henne til kvelden og når vi kom hjem igjen etter det, sov jeg hos Henriette! I dag har jeg trent på e2 med Henriette og vært på stranda med Kine og Henriette. Er vanskelig å holde seg unna når det er så utrolig varmt her i Sandefjord. Men det er suuuperdeilig da♥Så nå har jeg nettopp kommet hjem fra stranda og tatt en dusj. Kommer nok til å bli litt dårlig med blogging i sommerferien, men er jo masse på stranda og med venner osv. Skal nå resten av kvelden bare slappe av og se litt på Pretty little liers. Har bare sett 2 episoder, men det er faktisk veldig spennende! Kanskje en ny serie å følge med på? 

Right now!

Håper dere koser dere resten av kvelden.

 

New dress

Publisert: 22.07.2013 @ 22:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Kjøpt på H&M og kostet 99,-

Hva syns du om kjolen?

Hjemme fra Lillehammer!

Publisert: 22.07.2013 @ 22:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I forrige innlegg blogget jeg om turen til Danmark med mamma osv, rakk ikke å gjøre det før nå skjønner dere. For samme dagen jeg kom hjem fra Danmark så dro jeg rett til Lillehammer igjen! Så blogger med bilder fra Lillehammer, for kom hjem i går kveld!

Oi, fin pukkelrygg? Hahaha

Hva syns du om bildene?

Danmark 2013

Publisert: 22.07.2013 @ 21:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


En flott tur! Superkoselig♥

 

Sommerfjord

Publisert: 05.07.2013 @ 17:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei♥

Akkurat nå har jeg besøk av Kornelia og det er veldig koselig. Vi har vært på trampolina, kjøpt is og bare slappet av egentlig. Utrolig fint vær er det også her. Kjempevarmt og deilig ute. NÅ kan vi kalle det Sommerfjord,haha. Det er jo også en god stund siden jeg har sett ho, så det ble jo ekstra gøy å se Kornelia igjen! Nå skal jeg vel også rydde litt her, så kommer Mira hit etterpå! Skal nemlig til Danmark i morra, gleder meg kjempemasse! Lover å ta mange bilder.


Hva syns du om bildene?

Hva har du gjort i dag?

Beklager..

Publisert: 05.07.2013 @ 00:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Hadde jo egentlig tenkt til å blogge med bildene fra Lillehammer, men det må jeg dessverre utsette. Pc'n har nemlig bestemt seg for å klikke akkurat i dag. Det er jo utrolig kjipt med tanke på at alle bildene fra Lillehammer er på den. Skal blogge om det så fort som jeg kan da! Nå sitter jeg på minipc'n for å blogge og hører litt på musikk. Har vært en veldig avslappende dag, utenom den 2 timers treninga jeg hadde med Henriette i stad. Skal bare slappe helt av resten av kvelden og i morra, før jeg drar til Danmark med mamma osv på lørdags morran!

Blogges♥

Takket være litt neglelakk

Publisert: 04.07.2013 @ 00:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo!

Da var det endelig tid til litt blogging! Har nemlig vært hos pappa i Lillehammer siden skoleslutt omtrent, men har tatt mange bilder så det er jo bare å glede seg til innlegget i morgen. Kom hjem istad og har vel egentlig ikke gjort noe spessielt siden jeg kom inn døra. Slapper av og hører på musikk for øyeblikket, og det er jo viktig at jeg ikke glemmer dere. Så nå tentke jeg å fortelle om noe jeg klarte å gjøre her om dagen. Har nemlig knust hele bakskjermen på iphonen min. Den falt dessverre i asfalten og er temmelig ødelagt. Mobilen fugerer som før da, men skal få fikset det så fort som mulig. I mellomtiden så ordnet jeg litt på den, "pimpa" den litt opp med andre ord.

Takket være litt neglelakk har bakdelen på den fine iphonen min blitt sånn. Ingen spessiel måte å gjøre det på, hvis du har knust iphonen din og lurer på hvordan jeg i himmelens navn klarte å gjøre dette. Haha,neida. Men morro var det uansett!

Har du knust mobilen din før?

Hva har du gjort så langt i sommerferien?

hits