Arkiv mned: juli 2011

Handelens dag innkjøp!

Publisert: 24.jul.2011 @ 21:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Hei igjen!

Nå ville jeg bare blogge litt om innkjøpene fra fredag. For det første var det jo veldig koselig i byen den dagen, jeg var mine bestevenner og det var kjente folk over alt. Jeg så mye fint, men tenkte jeg ville bruke pengene fornuftig, liker å bruke pengene på ting jeg vet jeg ikke kommer til å angre på. Så kjøpte bare noen småting. Håper dere liker bildene. Som sagt så er jo Handelens dag en dag hvor det er mye billige ting i byen og det er stappfullt av folk og boder.


Begge disse par øredobbene, betalte jeg 55kr. Utrolig fine og utrolig billige! Begge er far JC♥
Og her er dipplainer som jeg hadde ønsket meg en stund!! cirka 40kr fra H&M


hahaha

 


Og denne genseren fra Bik Bok til 99kr!


-  Juni R.BJØRNSRUD

Nytt Design

Publisert: 24.jul.2011 @ 19:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei

Sorry for at jeg ikke har blogget de to siste dagene, men jeg har bare ikke hatt tid. Jeg har jo vært på Handelens dag som jeg skrev i det forrige innlegg, og der kjøpte jeg noen småting selvfølgelig. Skal blogge om det litt senere, og jeg har forresten vært på kino og sett Harry Potter and the deathly hallows part 2, den var bra. Men nå har det jo skjedd viktigere ting som har tenkt til å at opp nå. Det har vært terrorangrep i Oslo, helt forferdelig. Det var folk som døde og bygningene rundt ble ødelagte. Men det er ikke det eneste, en mann hadde kledd seg ut som politimann og han hadde begynt å skyte rundt på ungdommer på Utøya, utenfor Oslo. Og hittil er 7 som døde av bombeangrepet i sentrum og 86 døde på øya. Blogger om Handelens dag og kinoen senere, eller en annen dag.Ja, og som det står i overskriften, har jeg fått nytt design. Som min gode, snille, søte bestevennen min Oda har laget eller funnet til meg da. Link til facebooken hennes: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001516928482  Håper dere liker designet mitt fordi dette er designet som jeg tror jeg kommer til å ha en stund! Men vi blogges i alle fall alle sammen.

 

Juni R. BjØRNSRUD

Handelens dag + dagens outfit

Publisert: 21.jul.2011 @ 09:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heiho

 I dag har jeg tenkt til å dra på Handelens dag i byn og shoppe litt forskjellig ting. Vi blogges kanskje senere i dag, hvis jeg har tid da. Etter byen tar jeg en liten tur til bestefaren min også :) Under her kommer også dagens outfit, håper du liker det.

Hva er din blogg?


JUNI<3


I'm Back

Publisert: 19.jul.2011 @ 22:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hei alle sammen!!

Jeg har kommet tilbake fra en fantastisk reise med utrolig god mat og deilig temperatur. Thailand er et fantastisk sted. Jeg har både sittet på elefant, snorkla i lyseblått vann (så utrolig mange fine og fargerike fisker) tatt på slange, bada mye, prøvd å sole meg, men det er vanskelig når det er så varmt -.- Jeg har kanskje ikke fått den fargen jeg trodde jeg ville få, er faktisk ganske hvit, men har skille. Samtidig med at jeg storkoste meg i Thailand så var det noen ting jeg så som jeg ikke likte, nesten alle som kjørte scooter, motorsykkel eller moped hadde ikke hjelm og det var mange som prøvde å få plass til hele familien og det var utrolig når jeg så scooteren som hadde både mor og far + en liten jente på kanskje 1 år og ingen av dem brukte hjelm. Jeg faktisk i tillegg til trafikken, alle hundene som løp løse rundt og mange av dem var faktisk alvorlig syke, helt forferdelig. Jeg ble god venn med nesten alle på hele hotellet også. Jeg, og begge stesøstrene mine drakk VERDENS beste milkshake nesten hver eneste dag og det var bare utrolig himmelsk. Og som jeg ikke har fortalt så var det gekkoer eller salamandere da som det heter og padder OVER ALT. Mye billige ting var det også der, som jeg trodde, så kos dere med bildene som kommer nedenfor!


 


Her satt jeg faktisk med hele familien og ventet på flyet som vi skulle kjøre helt til Koh Samui, den fine øya som vi var på.Det var også mange fine planter og blomster overalt der vi bodde.


Stranda!Og ett av bassengene!Dette var da noen bilder fra en av de første kveldene i Thailand.
Den iskalde og gode milkshaken som vi betalte for hver dag <3Dette er da en av disse salamanderene/firfislene/gekkoene.

Her satt vi på elfant, helt utrolig! Det var spesielt gøy når jeg satt foran ved huet på den og elefanter er faktisk annerledes enn det jeg trodde. De har sånne små og korte hår på hodet som stikker sykt på lårene når du sitter så langt framme som jeg gjorde.

 


Måtte bare få med dette også, en stor russisk dame sklei på foten min i en båt når vi skulle kjøre fra det ene snorklestedet, det var verre først, men tok bildet litt senere!!

Under her kommer det bare noen random bilder fordi det ble tatt så mange, kos deg!Nå vil jeg vise dere litt av tingene jeg har kjøpt 
t-skjorter <3


En Thailandsk kjole kjøpt fra stranda :)Da er jeg hjemme igjen og ser frem til å blogges!JUNI<3Next; Thailand

Publisert: 01.jul.2011 @ 12:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

♥Hei

Da drar jeg og familien min til vakre Thailand i dag. Vi skal bade mye, gå rundt på stranda og bare kose oss. Jeg har aldri vært i Thailand før og da blir det morsomt og gjøre det. Det også fint at det er ganske billig å kjøpe ting der og har selfølgelig med meg mye penger. Sist jeg var i utlandet var det Spania eller Danmark. Også veldig gøy. Men da får jeg ikke blogget før om cirka 2 og en halv uke. Vi blogges alle sammen. Ha en fortsatt god sommer!

JUNI<3hits