Arkiv mned: juni 2013

Ut å spise!

Publisert: 20.06.2013 @ 16:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Da drar jeg snart på restaurant med Oda og Helene! Det blir så koseliig♥ Vi feirer liksom at det er ferie nå og jeg gleder meg masse. Er ikke så mye ute å spiser sammen med venner skjønner dere! Men jeg tror dette blir morsomt!

 

Kveldens antrekk!

SOMMERFERIEE!

Publisert: 20.06.2013 @ 15:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå er det endelig sommerferie, håper dere storkoser dere! Det skal i alle fall jeg. Ha en fiiin sommerferie♥

Det skal bli deilig med 2 måneder uten stress, men godt humør!

Nytt!

Publisert: 20.06.2013 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Halloo

Da har jeg nettopp kommet hjem fra byn med Helene! Koslig. Måtte kikke etter ny bikinioverdel, for det trengte jeg virkelig. Derfor fant jeg 2 stykker, og i tillegg en t-skjorte. Håper dere liker bildene!


T-skjorte fra Kappahl til 99,-

Tok dessverre ikke bilde av bikinioverdelene!

Ha en fin torsdag videre, alle sammen♥


Koselig kveldsbesøk!

Publisert: 19.06.2013 @ 19:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Akkurat nå har jeg besøk av Henriette! Vi har nettopp spist pizza og slapper av før SISTE dag med skole i morgen! Det blir så deilig♥ Gleder meg så til å komme hjem fra skolen i morra og vite at jeg har ferie! Skal bare slappe av resten av kvelden og kose meg. Så blogges vi i morra, alle sammen!


Vakkreste bestejenta!

Gleder du deg til sommerferie?

Dagens

Publisert: 19.06.2013 @ 12:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dette var da dagens antrekk! Er ganske varmt her i Sandefjord faktisk, selv om du ikke skulle tro det hvis du ser ut av vinduet her. Men deilig temperatur er det. Da kommer shortsen på, og elsker virkelig den nye t-skjorta mi! Kan nok hende at jeg skifter til bukse etterpå, for plutselig så kommer jo regnet..Hva syns du da?♥

 

I love my yellow t-shirt

Publisert: 18.06.2013 @ 14:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Disse bildene er tatt med det gamle kameraet mitt, Canon EOS 1000 D og jeg må helt ærlig si at jeg liker fargene og kvaliteten bedre på dette kameraet her..

overnatting hos Marie!

Publisert: 18.06.2013 @ 13:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hallo♥

Beklager for null blogging i går, men jeg sov hos Marie, så jeg ble litt opptatt dessverre! Jeg kom først til Marie, så badet vi litt på Hærfell. Det var ganske kaldt i lufta og vannet fordi det var jo ganske sent å komme på stranda klokka 6? Haha! Etter det spiste vi litt kveldsmat og så på en film før vi la oss. Det var en veldig koselig dag!


Hva syns du om bildene?

Har du badet i sjøen enda?

Søndagskvelden min

Publisert: 16.06.2013 @ 20:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hallo, lesere!

Har hatt en avslappende søndag til nå. Har nemlig spist 1 kilo kake til frokost, sett på tv nesten hele dagen og trente faktisk litt i stad med litt hjelp fra Helene. Forfriskende! Akkurat nå så tenkte jeg å sette i gang noen episoder av verdens beste serie, nemlig Vampire Diaries. Det er såå spennende og jeg råder alle til å følge med på serien! Dere kommer ikke til å angre. Jeg er i alle fall helt obsessed. Men siden serien har hatt sesongavslutning så ser jeg litt på de første episodene, og tenkte å være litt sunn. Så istedet for sjokolade osv, så blir det jordbær. Må skjerpe meg litt på søtsakene..


♥♥

Dagens antrekk

Publisert: 16.06.2013 @ 13:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hey!

Da var det på tide med dagens antrekk. Det er jo søndag, så kjører en behagelig og kjedelig outfit! Skal ikke noe spessielt i dag heller. 


Det ble masse forskjellige bilder i dag, og takk til mamma som tok bilder. Hva syns du?

Vi blogges♥

Marie og Charlottes bursdag 2013!

Publisert: 16.06.2013 @ 11:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hello!

I går hadde Marie og Charlotte bursdagsfeiring! Bursdagen foregikk hos Marie i ula og vi var jo litt heldig med været når vi først kom dit. Vi satt ute og spiste pizza osv, men plutselig så ble det veldig kaldt, så vi gikk inn. Der spiste vi kake, godteri og sjokoladelakkerte jordbær! Vi var i alt 13 jenter eller noe og det var ekstremt koselig. Vi drev også med "Pandoras eske" og jeg ble litt bedre kjent med de jeg ikke kjente så godt fra før! Det var en vellykket kveld, jeg koste meg masse♥


Jeg er også den eneste meg bukse som dere kan se, typisk meg! Er ikke så begeistret over å gå i kjole, skjønner dere, haha!

Hadde dere en fin lørdagskveld?

Skikkelig rotete i grunn..

Publisert: 13.06.2013 @ 20:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heisann♥

Nå har jeg nettopp gjort meg ferdig med å rydde rommet, endelig! Eller må vel egentlig også tørke støv, men det ordner vi etterpå. Er veldig dårlig på å rydde, men god til å rote. Aner ikke hva det er med meg og klær, men hvis det først er ordentlig rotete på rommet mitt, så er det liksom klær. Og nå har jeg endelig rydda alt og det er så utrolig deilig. Må virkelig skjerpe meg!

 

Det der var egentlig noen sære poser, eh. Poenget er i alle fall at det er deilig med ryddigere rom, kan dere se for dere det der rommet bare med klær OVERALT? Det er sånn det pleier å være, haha...

Hva syns du?

Bare smil litt

Publisert: 13.06.2013 @ 15:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

På tideee..

Publisert: 10.06.2013 @ 18:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei!

Da er det mandag og en helt ny uke. På tide å begynne med en rutine med trening. Er dessverre litt lat skjønner dere! Har ikke trent på en stund, så tenkte jeg skulle bevege meg litt i dag. Tenker på å trene litt ute siden det er jo så fint vært her i Sandefjord♥ Deilig!


Fine webcambilder, må lade kameraet mitt skjønner dere!

Jobbuka!

Publisert: 09.06.2013 @ 21:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hello!

Denne uka har vært veldig morsom. Har nemlig vært UTV-uka, eller jobbuke da! Marie ble med meg til Lillehammer og vi jobbet der sammen i Steinrøysa barnehage, en barnehage rett ovenfor der pappa bor osv. Det var jo ganske greit. Å jobbe i barnehage var veldig koselig det, bare det at vi gjorde nesten det samme hver dag. Leke med barna og passe på dem! Veldig dårlig med blogging da, skjønner dere og jeg glemte å ta bilder nå i uka, men vi hadde en liten photoshoot med kameraet til Anna. Håper dere liker bildene da♥

Dere er så vakre, jenter! Love you

Hva syns du om bildene?

Blogges i morgen alle sammen!

Nytt fra i dag!

Publisert: 01.06.2013 @ 21:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei♥

I dag har jo jeg vært i byn som sagt og fant èn shorts og to t-skjorter. Håper dere liker bildene!

T-skjortene fra Cubus og kostet 99,- per stk

Shortsen er fra H&M og kostet 199,- tror jeg?

Outfit i dag

Publisert: 01.06.2013 @ 11:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Da ble dette dagens antrekk! Det er suuupervarmt her og deilig ute, men hater dessverre korte shortser så skal til byn i dag å skikke litt på lange olashortser. Håper jeg finner noe i alle fall!

Ha en fin dag videre♥

hits