Arkiv mned: januar 2013

I loove black&white

Publisert: 30.01.2013 @ 15:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Bildene blir så ekstremt mye finere i svarthvitt og har alltid egentlig hatt en greie for det!

Hva syns du om bildene? ♥

Gårsdagens innkjøp!

Publisert: 29.01.2013 @ 20:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Nå er klokka snart 8 og jeg slapper rett og slett bare av og tenkte jeg nå kunne blogge om de nye innkjøpene. Håper dere liker det!


Jeg kjøpte denne blaseren fra H&M. Den kostet 399,- og den er utrolig kul! Jeg har egentlig ingen spessiel greie for slike blasere, men denne syns jeg var ekstremt fin og den satt som et skudd. Det er jo viktig å prøve ut nye ting, ikke sant?Jeg kjøpte også denne sportsbh'en på Coop Obs ettersom at jeg har klart å miste den andre min. Det er utrolig dumt egentlig, men syns også denne er veldig fin! Er ikke sikker på prisen på denne heller.Denne jakka så dere kanskje i forrige innlegg og jeg har blitt veldig glad i denne på kort tiid♥ Den er kjempefin og har en farge som kanskje ikke alle har, noe jeg liker veldig godt. Har alltid syns at det er morsomt å skille seg ut! Den kostet 399,- på salg på Carlings og den kostet egentlig 899,- Skal si at prisen på jakka har blitt mye billigere, me like!Denne lua passet veldig godt til jakka og kostet 99,- på Carlings! De fleste er jo kjent med de enkle og fargerike Vandalsluene, man må liksom bare elske det! Har nå i fargen grønn, oransj og rosa.


Hva syns du om innkjøpene?

Har du noe av dette fra før?

JEG BLOGGER OM DET I MORGEN

Publisert: 28.01.2013 @ 21:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heiisann!

I dag har jeg vært i byn med mamma, koselig! Jeg (eller mamma da) kjøpte en ny sportsbh, ny jakke, ny dressjakke og ny lue! Men jeg orker dessverrre ikke å ta bilder osv nå, tå tenkte heller at jeg kunne gjøre det i morgen en gang. Nå skal jeg bare slappe litt av og forberede meg på en ny skoledag, det er jo mandag og nå må jeg bare plukke opp allll energien jeg kan og ha gym i første tim i morra. Ingen stor fan av det for å si det sånn


Slang bare med et collage, så blogges vi i morgen ♥

Let it snow

Publisert: 27.01.2013 @ 13:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
Hva syns du om bildene?

Hjemme igjen!

Publisert: 26.01.2013 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra byn og der kjøpte jeg bare en kjempefin tights! Jeg skulle egentlig kjøpe sportsbh, men den jeg ville ha kommer ikke inn igjen før neste uke, så skal mest sannsynlig kjøpte det på mandagen. Natalie er heller ikke her fordi hun dro til en venninne! Nå skal jeg vel bare slappe av og se på noen episoder på 1channel eller Netflix, ikke noe spessielt♥


Det er en ganske tynn tights som kan være suuperfin under shorts på sommeren eller nå som jeg snart skal dra på ferie! Den kostet bare 49,- på Bik Bok og jeg er veldig fornøyd med den!


Ønsker meg også denne KJEMPEFINE jakka fra Carlings til bare 399,- i størrelse M! Er den ikke fin?

Hva syns du om tightsen og jakka?

Hva har du gjort i dag så langt?

Til byn!

Publisert: 26.01.2013 @ 13:34 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Nå er klokka snart halv 2 og vi har rukket å stå opp, stelle oss og spise frokost. Nå slapper jeg og Natalie bare av, så blir det en liten tur til byn straks! Jeg skal nemlig hente bunaden min og jeg gleder meg skikkeliig♥ Også skal vi nok skikke litt på torget. Håper dere koser dere masse i dag, så blogges vi senere!


Hva skal du i dag?

you only live once

Publisert: 25.01.2013 @ 16:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

 

T.G.I.F

Publisert: 25.01.2013 @ 16:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei alle sammen!

I dag er det fredag og allersiste og beste dagen av uka! I kveld blir det nok bare kos, litt tv-titting og godis. Skal også trene klokka 18.00 til 19.00 eller noe på e2! Det blir deilig, så det blir det jo bare å slappe av når jeg kommer hjem igjen! Håper dere får en flott kveld og en bra helg! Kos dere masse alle sammen♥

Hva skal du i helga?

Hva syns du om bildene?

outfit 24/01 -13

Publisert: 24.01.2013 @ 15:13 Kategori: Blogg Kommentarer: 1Hva syns du?

Verdens beste Oda fyller 15 år i dag!

Publisert: 23.01.2013 @ 21:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heii!

I dag er det onsdag 23.januar og en av mine bestevenninner, Oda fyller 15 år! Hun er en fantastisk, herlig, nydelig og vakker jente! Hun er virkelig en person det er verdt og kjenne og jeg er heldig som får kalle henne min beste venn. Hun skal dessverre ikke ha noen feiring, men jeg og Helene tok turen til Oda etter skolen med kake, ballonger og gaver! Alltid like morsomt å overraske noen, selvom hun visste at vi skulle komme over med en liten gave. Du fortjener det beste, glad i deg ♥

hva syns du om bildene?♥

iPhonebilder på skolen

Publisert: 23.01.2013 @ 21:09 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Strike a pose with your bestfriend,haha!

Hva syns du om bildene?

Nytt!

Publisert: 21.01.2013 @ 15:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei!

I helga har jeg vært i Lillehammer, som du ser i innlegget under. På lørdagen var jeg og Anna på Strandtorget og da kjøpte jeg to topper! De er veldig fine og elsker fargene! Jeg skal jo nemlig til Marokko med beste Henriette i mars og da er det bra med litt sommerklær. Har i tillegg fått en fin shorts og en fin neglelakk av mamma siden hun har vært i Sverige♥ Er fornøyd!Topper: 30,- og 50,- (H&M)

Shorts: 349,- (Gina Tricot)


Hva syns du?♥

Helga i bilder!

Publisert: 21.01.2013 @ 15:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 2Hadde du en fin helg?

Hva syns du om bildene?

you only know the half of it, so don't judge

Publisert: 13.01.2013 @ 21:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 1


hva syns du om bildene?

Forandring fryder!

Publisert: 13.01.2013 @ 13:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann ♥

I dag er det søndag og alle stesøsknene mine drar hjem i dag! Så langt har vi bare hørt på musikk, slappet av og vært på pc'n. Jeg kom også over noen gamle bilder fra bloggen min, selvfølgelig. Så tenkte jeg å ta et litt lignende bilde og se hvor mye jeg egentlig har forandret meg. Og det er MYE, haha. Bildet er jo fra 7. da og nå går jo jeg i 9. så det kommer som en selvfølge, men det var morsomt å se uansett! 


Seriøøøs photoshoot! 

hahhahahhahahhahhaahahahha

Hva syns du?

Mine vakre storesøstre

Publisert: 12.01.2013 @ 18:56 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii!

I dag er det lørdaag og Mira, Natalie, Ferdinan og Teodor er her! Superkoselig som alltid. Det er snart middag også blir det godteri og film til kvelden! Men i stad var jeg og jentene ute og tok noen bilder som jeg tenkte dere kunne se. Håper dere liker bildene og det er alltid like morsomt med kommentarer ♥
Haha!

elsker dere

Hva syns du om alle bildene?

2012 collage

Publisert: 11.01.2013 @ 16:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

Nå tenkte jeg å poste en collage med bilder av meg helt fra januar til september 2012! Håper dere liker bildene ♥Outfit 11/1/13

Publisert: 11.01.2013 @ 14:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 0Haha. Da var det tid for bilder av dagens antrekk! Hva syns du?

be special, be unique, be you

Publisert: 08.01.2013 @ 17:20 Kategori: Blogg Kommentarer: 3Gamle bilder!

Publisert: 08.01.2013 @ 16:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heii!

I dag har jeg ikke gjort noe spessielt, jeg har vært på skolen som vanlig og tapt en kanonballkamp med klassen mot lærærne, flauut! haha. Jeg har også vært med Helene hjem og laget pannekaker, det var veldig koselig og nå har jeg nettopp kommet hjem. Jeg skal ganske straks spise middag tror jeg og trene etterpå med beste, Oda! På tide å starte treninga etter jula, vet deree..Men nå tenkte jeg i alle fall å poste noen gamle bilder fra bloggen min, det er jo alltid like morsomt! God fornøyelse og kommentèr gjerne!

 Tok jo ikke de verste fjortisbildene med her da, men håper dere skjønner det! Haha

Jeg ser jo også at jeg har forandret meg en del!

Hva syns du om bildene?

Ny bukse!

Publisert: 04.01.2013 @ 16:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Utrolig kul!

Carlings// 299,-

Hobbiten!

Publisert: 03.01.2013 @ 20:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hallo

I dag har jeg vært på skolen, ikke så veldig slitsomt egentlig. Det var en ganske deilig dag og vi tok det liksom litt langsomt og avslappende! Nemlig en bra start etter feiren, er jo ganske sliten oog forskjøla uheldighvis, der er det sikkert flere som kjenner seg igjen! Etter skolen ble Helene med meg hjem og vi bakte litt pepperkaker, utrolig koselig♥ Og nå har jeg nettopp kommet hjem etter en 3 timers lang film, nemlig Hobbiten! Jeg syns den var bra og jeg skal se de to neste også tenkte jeg. Den var i 3D så det ble jo liiitt slitsomt i lengden, men den var veldig morsom! Den er verdt å se, folkens.

 
heh

har du sett Hobbiten?

Hva har du gjort i dag?

Chille-onsdag

Publisert: 02.01.2013 @ 13:11 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Hei!

I dag er det onsdag og den siste dagen av juleferien. Det er såå trist. Jeg virkelig elsker slappe av- se på tv- spise usunt- være med venner- sove lenge- ferie! Så er det jo skole igjen og vi skal få tilbake kortet med karakterer osv. Det blir jo spennende da! I dag så skal jeg bare nyte den siste dagen, slappe av og kanskje se på Vampire Diaries siden jeg fikk sesong 1 og 2 i julegave! Jeg er heldiig ♥ Men vi blogges da alle sammen!


♥♥

Hva skal du i dag?

Har du hatt en fin juleferie?

Juleferien min 2012-2013

Publisert: 01.01.2013 @ 17:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii!

Nå tenkte jeg å vise noen bilder av juleferien min! Den er jo selvfølgelig ikke helt ferdig, for det er ikke skolen før på torsdagen som betyr at det bare er en chille-dag igjen. Men jeg tenkte å blogge om bildene nå allikevel. Jeg har jo vært hos pappa i Lillehammer og feira julaften, mens jeg har vært her hjemme i Sandefjord og feiret nyttårsaften hos min gode venninne, Oda♥ Det var utrolig koselig! Håper dere liker bildene!


Godt nyttår, alle sammen!

Vi blogges!


hits