Arkiv mned: januar 2012

Cookies

Publisert: 27.jan.2012 @ 17:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hello

Jeg ville bare vise dere litt bilder av noen utrolig gode cookies mamma lagde her forleden dag

dette var før de ble satt i ovnen, men de ser nesten helt like ut når vi tar dem ut av ovnen bare at da er de enda større!

sjokolade in my ♥

 

- Juni R. BJØRNSRUD

topp 3 overdeler

Publisert: 27.jan.2012 @ 17:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Heisann

Vet jeg er utrolig dårlig til å blogge, men blogglysten har vært ganske liten nå for tiden. Men i dag så skal jeg absolutt ingenting, så hvorfor ikke blogge litt ? Tenkte jeg kunne vise dere mine topp 3 overdeler, håper dere liker bildene så blogges vi ♥

 

Bik Bok\\

Bik Bok\\

Bik Bok\\

 

Hva synes du ?♥

 

- Juni R. BJØRNSUD

Ballklar!

Publisert: 19.jan.2012 @ 19:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Hei

Nå kom jeg akkurat hjem fra en koselig tur til byen sammen med Marie og mamma. Jeg måtte kjøpe sko og tilbehør  til skoleballet vi har i morgen og jeg gleder meg faktisk! Nå har jeg alt jeg trenger unntatt gnagsårplaster som jeg skal fikse i morgen! 

 


øredobber\\glitter\\79.90kr


ring\\glitter\\39.90kr


leppestift\\H&M\\ ?kr\\farge: 625
sko\\dna\\499kr

tycks ??

 

Da blir det å gå inn skoene til i morgen kveld!

 

- Juni R. BJØRNSRUD

 

nesten frisk igjen!

Publisert: 18.jan.2012 @ 18:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallo!

Nå er jeg nesten frisk som en fisk og føler mye bedre, men jeg skal si det er kjipt å komme på skolen midt i uka+ at jeg må gjøre alle de leksene for hele uka som alle de andre har gjort, kjipt. Men jeg er jo aldri syk så dette skjer jo egentlig aldri, da har jeg liksom prøvd dette også! Håper dere får en fin dag videre!

 Ha en super kveld videre ♥♥♥

 

- Juni R. BJØRNSRUD

syk

Publisert: 16.jan.2012 @ 12:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Heisann

jeg er dessverre syk i dag pga. hovne mandler, liitt feber og  vondt i rygg og nakke.Jeg var i Kongsberg i går for å stå på ski og det var utrolig gøy, men siden jeg er så flink så klarte jeg å tryne så det er derfor jeg har vondt i ryggen og nakken og har time hos legen halv 2 i dag! gruer meg veldig egentlig, men det går sikkert fint!

håper dere får en fin dag videre, så blogges vi ♥

 bare tok et random bildet på pc'n !

 

- Juni R. BJØRNSRUD

gamle tider

Publisert: 09.jan.2012 @ 21:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Heii

Nå ville jeg bare dele noe med dere. Nå er jo jeg 13 år går første året på Bugården ungdomsskole. Det er en helt grei skole med mange snille folk, men det er ikke det som plager meg.  For når jeg gikk siste året på barneskolen gruet jeg meg inderlig til ungdomsskolen fordi jeg var redd jeg skulle miste vennene mine og jeg var vel lettere sagt livredd for all denne forskjellen. Da begynte jeg å spørre eldre venner om hva de synes om overgangen mellom ungdomsskolen og hele pakken. De sa at ungdomsskolen var bare chill og at jeg burde glede meg og det gikk jo selvfølgelig inn på meg og jeg gledet meg en stund. Når jeg startet på undomsskolen var det mye forandring og savner faktisk barneskolen skikkelig. Nå har jeg nesten ikke tid til vennene mine på grunn av lekser osv.  Og når jeg ser tilbake på gamle bilder her på pc'n er det sykt trist å tenke på hvor mye tid jeg hadde til vennene mine. Nå for tiden er poenget og ta vare på de gode vennene mine så jeg ikke mister dem, det viktigste for meg akkurat nå. Så lettere sagt, jeg savner sånn som det var før!

 


du er herlig, Oda!

Det var egentlig mye mer jeg ville si, men det er så mye uinterresant som kanskje kan være vanskelig å forstå, men jeg håper bare jeg aldri  mister kontakten med verdens beste venner for det er dere ♥

 

- Junia R. BJØRNSRUD

Vi jenter

Publisert: 03.jan.2012 @ 17:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei

Nå tenkte jeg å vise dere noe som kan hjelpe mange jenter til å få høyere selvtillitt. Det handler om at man trenger ikke å være noe man ikke er for å bli likt, og man må være den personen man trives å være, ingen andre som bestemmer hvem du skal være, for det handler om deg og ingen andre, ingen trenger den perfekte kroppen for å være vakker, for du er vakker uansett. Man må være seg selv på sin måte og jeg annbefaler veldig sterkt at alle jenter leser dette!

Link til bloggen:

http://keepingupwithflo.blogg.no/1319310554_se_her_jenter.html?c=1325608598432

Spre det gjerne videre!

 

- Juni R. BJØRNSRUD

besøk

Publisert: 03.jan.2012 @ 16:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Hei

Nå har jeg besøk av Helene, veldig koselig! Vi har nettopp gjort ferdig litt lekse og vi sitter nå med hver vår pc og ser på tv ♥

 

 Vil blogges i alle fall, alle sammen!

 

- Juni R. BJØRNSRUD

hits